onsdag den 27. april 2011

At vente i spænding

Det gør jeg lige nu. Hver dag spejder jeg efter det røde postbud -har han noget med til mig i dag. Jeg er så spændt på at se mine nye visitkort, som jeg har været så heldig at få, Kreative omgivelser's blogudgiver, Helle til at udføre for mig. Der har været meget skriven frem og tilbage. Det har været sjovt og spændende, at se hvad Helle kunne omsætte mine tanker til. Det foreløblige layout er jeg SÅ tilfreds med. Hun har forstået at tegne mine tanker. Nu glæder jeg mig bare til at posten kommer en pakke i min postkasse.

Hjemmelavede godbidder

Jeg nåede en masse i formiddags inde jeg tog på job. Der er snart fødselsdag i familien og jeg er blevet spurgt om ikke jeg vil bage morgenboller.

Det vil jeg jo gerne. Og nu da jeg var i gang fik jeg lige lavet lidt syltede rødløg og nogle brødstænger.
Er der noget skønnere og mere tilfredsstillende end at lave sine egen mad fra bunden.

mandag den 25. april 2011

Fru Himmelblå

Vi har fået en Cafe i Egense og den måtte jeg selvfølgelig lige forbi i dag, sammen med en veninde og hendes datter.

Tidligere lå den i Staden, i en lille gyde, og op af en trappe midt i Algade. Den er nu flytte så tæt på mig, at jeg kan tage cyklen og komme dertil på ingen tid. Dette indlæg er en reklame for Cafeen, intet mindre. Jeg har kun roser om stedet. Indehaveren og maden. Atmosfæren og udsigten til havet. Så kommer du til Egense på en lille køretur her i løbet af sommeren så kig ind. Du vil ikke blive skuffet.


søndag den 24. april 2011

I værkstedet laves der......



Havetid

Vi har rent ud sagt knoklet i haven de sidste par dage. Især Steen og Emil har været så flittige. Der er taget kanter rundt om hele hækken, og den er sgu lang, + kantet omkring hele huset.

Ukrudt er taget og planter er sat. Græsset er slået og jeg har været i gang med at male vores skur.




 Jo, nu ligner den en fin have igen, klar til sommeren.

fredag den 22. april 2011

Jeg ved det godt

Misundelse er en grim ting. Og det har jeg altså været på mange af de bloggere, som jeg kigger ind hos. Hvorfor mon det?
Jo, jeg har godt set, at mange af dem har noget, som jeg aldrig selv vil få, da jeg ikke er nogen haj til at lave håndarbejde. Men nu vil skæbnen at jeg på Langeland fandt en, som havde lyst til at hjælpe mig af med min misundelse på de mange bloggere. Hun tilbød at strikke et sjal til mig. Jeg ved ikke, om nogen allerede har gættet, at det er et Camonmille sjal jeg har været misundelig over, men det er det. Det er set i så mange forskellig farver og på så mange af bloggerne at jeg blev helt misundelig.
Fluks blev kursen sat mod Svendborg og en lækker garnforretning.

 Strikkepindende gløder på den lange ø, og jeg glæder mig til at nyde sjalet når det bliver færdigt. Slut med den misundelse.                                                                                                                                       

Dejlige dage

Det var en lille ferie vi havde på Langeland, men det var intense dage med hygge og idyl. Nu har vi besluttet, Steen og jeg, at sommerferien også skal holdes dernede.

 Bøgen er sprunget ud på Langeland.

 Vi har lejet et sommerhus ved Spodsbjerg. Lige midt i Langelandsfestivalen. Det glæder vi os rigtig meget til og håber så også at familien dernede glæder sig til vi kommer. Det tror jeg nu nok de gør :o)

Jeg nåede da også lige at komme i vandet på turen. Det var, som at stå i en snedrive en iskold vinterdag, men egentligt var det også dejlig friskt., Så kom an sommer. Jeg er klar til at springe ud i bølgen den blå.

tirsdag den 19. april 2011

Tåsinge

Vi er nu landet på Langeland og har allerede været en tur ved Valdemar Slot. Det ligger den skønneste butik i kælderen, som jeg selvfølgelig ikke kunne stå for.



 Det er da klart når nu det der sælges, er glas i en lækker kvalitet. Slotsbutikken hedder den.Butikkens ejer var glad for en snak om glas og inviterede mig til at komme på kursus hos ham og konen. Det vil jeg da rigtig gerne, men det er sørme lidt langt at køre efter :o) Men inspireret er jeg blevet, dejligt.

mandag den 18. april 2011

Det er tid

Tid til at pakke kufferten. Mon jeg skal pakke sommertøj eller skal det være lange ærmer og tykke bukser. Hmmm -det er svært med det vejr vi har her i skønne Danmark. Det må vist blive lidt af hvert. Selv om alle siger at det blive ganske varmt så ved jeg godt hvordan temperaturen kan ændre sig i løbet af dagene der kommer. Og jeg har dælme ikke lyst til forkølelse eller halsonde lige nu.

Haven og krukkerne





Haven er skøn lige nu. Alle buske står på spring, lidt mere varme de næste dage vil gøre udslaget. Mine højbede mangler lidt gødning og derefter skal de plantes til med rødbeder, sukkerærter, porrer, gulerødder og måske artiskok. Krydderurte bedet står med urter fra sidste år. De er godt på vej og dufter allerede af sommer.

søndag den 17. april 2011

1. dag i en dejlig lang ferie

Den blev ganske godt brugt på at handle lidt lækkert proviant hjem til matriklen. Alt sammen fra Fru Ronne's Kaffebutik. Min svigerinde kom på besøg og vi nød de lækre hjemmelavede flødeboller og en god kop Latté. Dejlig måde at starte ferien på. Jeg er ovenpå og fyldt af energi.
God påskeferie til dig derude i det ganske land.

fredag den 15. april 2011

Lige om lidt

Om et par timer starter min påskeferie. I år har jeg et par feriedage tilgode, og de skal bruges til at holde en god lang ferie. Jeg kan næsten ikke vente.
Vi skal til Langeland i nogle dage, for at besøge brormand og hele familien dernede. Det glæder vi os til.
Måske bliver der lige så godt vejr som sidst vi var der.

Vi skal også denne gang fejre en fødselsdag. Denne gang er det Mathias (til venstre) der fylder 9 år.

tirsdag den 12. april 2011

Bytte bytte købmand

Jeg fik en pakke i dag. Den havde jeg glædet mig til at få, og jeg fik hurtigt indholdet ud i lyset. Og der var meget mere end jeg havde byttet mig til. Tak for det Lykke, jeg er glad for begge.

Din pakke skulle gerne komme her en af dagene. Hvor er det skønt, at man her på bloggene kan være så heldig at bytte sig til så smukke ting.

søndag den 10. april 2011

Den 10 april

Denne dato vil blive ved med at have stor betydning for mig. Jeg syntes lige, at jeg har lavet et indlæg hvor jeg skrev, at nu er det lige præcis 2 år siden min far ganske pludselig døde. Her sidder jeg så igen, 10 april, og nu er der gået et år mere. Der er stadig et stort hul i mit hjerte og en længsel efter tiden før 10 april, og den der siger at tiden læger alle sorger har ikke kendt til min.

lørdag den 9. april 2011

Krea besøg

Søster har været på besøg i dag, hun skulle hente vores mor, som har været på besøg her på matriklen igen. Det så sådan ud efter en halv time.




Vi fik hygget os, ja vi gjorde. Min søster er en kreativ pige, som altid har gang i mange projekter.

fredag den 8. april 2011

Stormen

Jeg får da vist ikke plantet noget i mit drivhus denne weekend. Der kom en storm forbi og ødelagde døren. Jeg håber, at vinduet holder stand, men jeg er ikke sikker. Det suser stadig meget og jeg kan ikke komme til at sure det fast. Nå, men så kan weekenden gå med reparationer i stedet. Drivhuset er ikke det eneste der har mærket vinden. Fodboldmål og andre lette og løse ting flyver rundt i haven. Nu må det godt snart holde op med at blæse.

torsdag den 7. april 2011

bla bla bla

En skøn dag at stå op til i dag. Godt nok blæser det en halv pelikan, men solen skinner og det er snart weekend. P2 kører i baggrunden med lidt lækkert violinmusik for ørerne. Jeg er vist ved at være forårskåd, lige som de køer der snart skal på græs. Dagene bliver længere og længere, og jeg har fået lyst til at plante mit drivhus til med melon, tomat, agurk, squash og mange andre gode vitaminbomber. Måske er det det weekenden skal bruges til.
God torsdag til dig derude i det ganske land.

onsdag den 6. april 2011

Jeg har fået.....

Posten kom med en pakke til mig i dag. Det var fra min påskeven. Jeg kan desværre ikke kigge ind på hendes blog da hun ikke har skrevet hvem hun er, men jeg håber at hun kommer forbi min. Så vil hun se at pakken er ankommet og at jeg er ganske glad for indholdet. Der var mange smukke håndlavede påskeæg i, lidt godt til ganen, 2 små fine påskekyllinger i pastelfarver og en ting, som jeg ikke helt ved hvad er. Måske er det til at putte i støvler eller måske er de til noget helt andet. Hvem ved, men jeg er ihvertifald glad for det hele.

tirsdag den 5. april 2011

Føj

Jeg var, til det nok mest ubehagelige jeg nogensinde har prøvet, og forhåbentligt kommer det aldrig til at ske igen. En kikkert undersøgelse af min mavesæk, tolvfingertarm og spiserør. Hold da op hvor var det en grænseskridende oplevelse af de store. Det var heldigvis sådan at alt så normalt ud og jeg er meget lettet over at det er ovre, men jeg gør det altså bare ikke igen, ever.

lørdag den 2. april 2011

At udvikle på ......

Her afprøves mange forskellige former til glas i øjeblikket. Disse små masker er jeg ganske tilfredse med. Jeg tænker dem brugt på billeder, eller måske bare som nuldre sten i lommen. De er så lækre at røre ved.
Det sorte tal tænker jeg på at lave sammen med et navneskilt, eller måske som husnummer på en stålplade. Eller noget helt andet, hvem ved.


Der laves også nogle velkendte små sommerfugle og svampe. Jo, der er gang i ganske meget i øjeblikket.

Jeg er påskeklar

Se hvad jeg har købt



Efter at have været i Søstrene Grenes og en tur i Nordkraft til råvarer marked er dette nogle af de ting jeg fik i posen. Der findes så mange fine ting i Grenes til næsten ingen penge.