søndag den 24. juni 2012

Hønsetasken


Så blev jeg næsten færdig med endnu en taske. Mangler stropperne. Kan man få for mange af dem?
Denne har jeg lave med lynlås i, da jeg godt vil have en der også er lukket.
 Igen har den være nem, at have med at gøre, og det er lige før træerne vokser ind i himlen her på matriklen, og armene får krampe af alt den hængen over hovedet.


Måske har jeg bare være super heldig. Måske har jeg farmor siddende på den venstre skulder og hviske mig gode råd ind i øret. Måske skal jeg bare være glad og taknemmelig, for at det falder mig så let.

Der knokles i regnen


Jeg har virkelig haft ondt af Steen og Emil i dag. De har været ude i regnen hele dagen. Der skal laves hegn, så lillehunden ikke kan komme ud. Og selvfølgelige lige i dag har det stået ned i stænger. Men en beslutning er en beslutning og de har gennemført på trods af regnen. STORT.


Det er jeg nu ikke sikker på at jeg ville have gjort.
Resultatet er blevet super flot. Ingen steder er der gået på kompromis med kvaliteten.
Jeg bøjer mig i støvet for de stærke mænd.
Nu mangler der kun lågen og de sidste småjusteringer. Og perlegrus. Og blomster.

lørdag den 23. juni 2012

Sankthans i haven


I år har vi holdt Sankthans i vores egen have. Alle børn er hjemme plus et stk. svigerdatter. Det er ganske hyggeligt, at vi kan samles til hygge og sjov foran vores nye bålplads.

Lige om lidt er der snobrød med smarties. Og til de voksne (læs gamle) er der lun rabarber/ jorbærtærte med hjemmelavet is og kaffe.
God aften til alle i der læser med.

torsdag den 21. juni 2012

Om længsel efter noget


Ja, det er jo selvfølgelig den sommer, som ikke vil indfinde sig, jeg længtes efter.
I morges var jeg på havevandring ganske tidligt og det gjorde godt. Det var så tæt på en rigtig sommer morgen.




Fuld af sol, let kølighed og dug, på græsset, der gjorde mine tæer fugtige. Stilheden der er, før verden vågner elsker jeg bare.
 Kun fuglene og jeg. Og en lille hund.


tirsdag den 19. juni 2012

Her er den så



Tasken, som jeg har lavet helt uden opskrift eller andet. Syntes selv den blev rigtig fin og lige, som jeg havde tænkt den. Nu skal den flashes på jobbet i morgen, så må jeg høre om der er andre der, lige som jeg, syntes den er fin.

mandag den 18. juni 2012

Gang i tekstilerne

Hvem kan stå for en tur i stof og stil. Ikke jeg. Så lørdag drog jeg og min efterhånden bedste shoppekammerat, til staden og endte selvfølgelig ude i City Syd. Der blev handlet seriøst ind af de mange skønne stoffer. Lige i øjeblikket er jeg dog i gang med at lave en taske af det sidste stof fra blogtræf. Hvor er der blevet gode ting ud af kun et stykke stof. Når tasken er færdig venter der et sæt gardiner til mit nye domicil, som sikkert ganske snart bliver ledig, på at blive syet. Som jeg dog nyder at sidde der foran min skønne maskine og sy ting og sager. Billedet kommer senere da min ipad ikke vil samarbejde omkring det at ligge billeder ind.

Sikke da et held

Vi har været på tur med dussen i dag. Vejrudsigten har været nærstuderet de sidste mange dage. Kommer der regn eller er vi heldige. Vi var bare så heldige. Nåede hjem til dussen og ganske kort efter står det ned i stænger. Nu sidder jeg med en skøn latte og kigger ud på vejret og er glad for at være hjemme i tørvejr.

tirsdag den 12. juni 2012

Varme omslag




Jeg har forsøgt at lave en kaffe varmer, eller hvad sådan en nu hedder. Inspirationen kommer fra en jeg købte på blogtræf af Menanne, som solgte dem til en ganske fin pris.


Den er lavet i det stof, jeg fik med hjem fra Rikki Tikki og jeg har stadig masser tilbage til andre projekter.

lørdag den 9. juni 2012

Lørdag er hellig

Det er den for mig. Jeg har brug for at lade op i mine weekends. Det bliver bare ikke i dag. Vi skal på kursus hele dagen i Staden. Sammen med rigtig mange andre pædagoger. Jeg håber det bliver rigtig godt da jeg giver afkald på min aller helligste lørdag.

torsdag den 7. juni 2012

Bryllupsdag



I dag har Steen og jeg bryllupsdag. 9 år er det blevet til. Og endnu engang har jeg glemt den, men så er det jo godt at have en mand der altid, hvor end i verden han befinder sig, husker at sende en buket. Dette år er den bestilt fra USA af, hvor han er lige nu. Nu vil jeg skynde mig at sende et billede af buketten til ham og ønske tillykke med dagen.

mandag den 4. juni 2012

Mariager på klokkestreng


Jeg er ganske inspireret af alle de blogger som syr gamle broderier ind i nye moderne puder, tasker og meget andet. Det har jeg tænkt mig at prøve.
Måske skal jeg lave en lille gå i byen taske til mig selv med et af de smukke broderede huser på.

Så kan det nok være......


Jeg har endelig fået købt mig en symaskine. Ikke en ny og fancy en, men en god og brugt maskine af den gamle slags med metal dele og pålidelig motor. Jeg har endnu ikke fået prøvekørt den, men nu har jeg fri og ligeså i morgen, så mon ikke jeg får syet et eller andet på den.