lørdag den 28. juli 2012

Hvorfor ikke bruge tiden til noget fornuftigt


Ja der er da ingen grund til at sidde og kigge ud af vinduet og vente på at blive gammel eller noget, vel.
Lige kommet hjem fra ferien med energi på kontoen måtte jeg da lige forbi min dejlige symaskine. Det blev til to puder til Jonas's værelse.

Og eftersom ferien gik til København måtte jeg en tur ud på Amager og kigge ind i Malika og Rosa's fysiske butik.

Efter en halv times tid i butikken, stod jeg med lækkert stof til flere hundrede kroner i posen. Hold da op hvor har de meget smukt stof, men dyrt er det nu også. Så hele meter blev det ikke til. Halve meter kunne gøre det.
Næste projekt ligger allerede og venter. Det bliver til en taske, magen til den jeg lavede til min kollega.

Tilbage i det jyske

Efter at have nydt en uge med sol på Bornholm og i København er vi atter tilbage på matriklen. Det har været en oplevelses tur af de bedre. Bornholm er en rigtig dejlig ø.

Udsigten fra vores skønne værelse på Hotel The Square i centrum af København. Vi følte os som konger.



En hel dag i Tivoli med turbånd på armen var lige noget Jonas kunne bruge.




Der var en strid vind på båden til Bornholm. Det var med at holde godt fast. Maden vi spiste derovere var selvfølgelig en Sol over Gudhjem.

Og en tur til Ekko dalen var da også et must på turen. Kampråbet var " Hvad kan man se på en ko der flyver..... yver yver yver "

torsdag den 19. juli 2012

Ferie med stort F

Vi er nu landet på hotellet The Square på Rådhuspladsen. Første stop på vejen til solskinsøen Bornholm. Regnen siler ned og der er lidt køligt. Det skal nu ikke slå os ud. I morgen skal vi i tivoli og senere ud at spise med de skønneste mennesker. Og om få minutter går jeg få skridt ind på baresso coffe shop og bestiller en latte. Livet kunne da ikke være bedre, vel?

torsdag den 12. juli 2012

Stars all over


Efter at have pulset med endnu en udfordring af en taske, kan jeg nu vise den frem.

 Lavet på bestilling til min søde kollega, som slæbte rundt på en tilfældig plastikpose dag ud dag ind. Fik jeg nævnt at kollegaen er af hankøn.

Egentligt var det hans andre "søde" kollegaer, der mente at han havde brug for en taske af en slags, men da jeg gik hjem hviskede han mig i øret, at den da godt måtte have noget militær over sig. Hmmm.......?


Nå, men ud til stof og stil det gik. Hylde op og hylde ned jeg ledte efter noget militæragtigt stof.
Og resultatet blev altså det let maskuline armygrønne stof med stjerner på.
Det var dog ikke helt nok til at tilfredsstille mig. Der måtte noget mere til. Og det blev et bånd af orange farve, som jeg syntes komplimenterede den grønne farve og gav den lidt kant.

Resultatet er så her og jeg er godt tilfreds med tasken, kollegaen er godt tilfreds med tasken, de andre kollegaer har bedt om at jeg laver flere tasker, så mon ikke det var det rigtige valg.

tirsdag den 10. juli 2012

Dysfunktionel familie eller noget

Her skulle have været et indlæg om savnet af en familie. En tæt forbundet familie. En familie som er der for hinanden. Uden forbehold og krav. Men det blev alt for hårdt at skulle udøse hvad hjertet er fuld af. Så derfor endte dette indlæg med kun en flig af hvad jeg har på hjertet.

fredag den 6. juli 2012

Hjemme igen


Kl 4 i nat landede Jonas og far her på matriklen. Godt trætte efter 8 timers flyvning fra mestersvig over Station Nord og hjem til Aalborg.

Nu ligger de og sover så sødt mens jeg kigger alle billederne igennem fra turen. Jeg glæder mig rigtig meget til at Jonas står op så vi kan få en snak om alt det han har oplevet på de 4 dage de har været væk.





At dømme ud fra billederne har det været en rigtig spændende tur.

onsdag den 4. juli 2012

Der tælles ned

7 arbejdsdage endnu, er der til at jeg kan sige GOD FERIE til alle. Hold da op hvor jeg glæder mig til at have endeløse dage af hygge med familien. Lange stille aftener i haven med en kold sjus, eller noget. Ture til havet efter en frisk dukkert i bølgen blå. Og sidst, men ikke mindst turen til København og derefter Bornholm i en hel uge.
Kunne det dog ikke snart bliver fredag i uge 28. Jeg længtes sådan efter ferien.

tirsdag den 3. juli 2012

Spar på plastikken

Det vil jeg gøre fra nu af. Der er lavet indkøbsnet og flere er på vej. Det var endnu en rigtig nem ting at sy og jeg har brugt en Netto pose som skabelon i forhold til størrelse.

Med far på arbejde


Jonas er så heldig at han er kommet med  sin far på arbejde. Turen går til Grønland og Island.
I går var de på Island og der skulle de et smut i den blå lagune, som er en sø af varme kilder. Vandet er konstant omkring 30 grader varmt. 3 timer blev det til i det skønne vand.

I dag skulle de have været på flyvetur til Station Nord, men den blev aflyst på grund af dårligt vejr. Istedet venter der en fisketur i på Grønlandske fjorde omkring Sønderstrømfjord.  
Jeg er sikker på at få en dreng hjem der har rigtig meget at fortælle og jeg glæder mig til at høre det hele.