mandag den 8. marts 2010

Utilstrækkelig

Hvad dækker det ord lige over. Min fortolkning af ordet utilstrækkelig er, at have en konstant følelse af at ikke slå til. I livet, som mor til eget afkom og bonusmoren, på jobbet som kollega, i hjemme som rengørngskonen og madmoren der styrer det hele mens hun ser sexet ud. Ja, rollerne er mange som kvinde, og det er altså svært at fagne alt og gøre det hele til ug + Nogle gange har jeg lyst til at smide håndklæde i ringen og sige farvel til alt og alle. Hvilken befrielse det vil være at være helt sig selv uden bindinger på hænder og fødder. At kunne springe ud i lige hvad livet måtte byde mig, og ikke se tilbage om der var nogen der skulle tages hensyn til først.
Hvor vil jeg egentligt hen med dette indlæg......
Fortsættelse følger.

2 kommentarer:

 1. Jeg tror, at vi er mange, der oplever følelsen af at være utilstrækkelige - men jeg tror også, at det ofte er fordi vi har en tendens til at bringe os selv i de situationer.

  Vi vil så gerne have kontrol med tingene, for vi jo hvordan det hele skal gøres og alting bliver bare nemmere og bedre, hvis det bliver gjort på vores måde.

  Det er i hvert fald noget af det, som jeg har fået konkluderet mig frem til.

  Jeg har oplevet en stigende irritation over, at skulle tage beslutninger om aftensmaden eller hvad vores weekender skulle bruges til. Irriteret over, at jeg tilmed skulle spørges på råd omkring dette.

  Så nu forsøger jeg at give slip. Står der ikke noget i vores kalender på væggen, så har Ulrik lige så meget råderet over dagen som mig og han kan godt arrangere noget uden at spørge mig... ligesom jeg reelt gør den anden vej omkring og jeg skal så lære mig selv, at det er o.k. og at jeg ikke skal blive sur, for det bliver Ulrik jo heller ikke, når jeg har booket en hel weekend med min familie fx.

  Lidt lang kommentar til dit indlæg, men det affødte en masse hos mig, fordi det er noget, der i den grad kan genkende.

  Jeg glæder mig til at høre om fortsættelsen.

  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Frederikke
  Du har så ganske ret i alt det du skriver. Og du er altid velkomme til at skrive lange kommentarer her på siden :o)
  For mit vedkommende tror jeg, at det lige nu også handler om at tingene ramler sammen, både på jobbet og her hjemme. Det giver en utilfredshed over hele linien.

  SvarSlet