tirsdag den 29. november 2011

En dejlig dag


Jeg fyldte 45 år i går.
 Det har siden jeg blev 40 år været forbundet med en træls fornemmelse i kroppen at blive et år ældre.

Men i år har været anderledes på en god måde, som jeg tror jeg vil tilskrive min selvudvikling.
Jeg befinder mig i en tilstand af livsglæde og en indre ro, som helt sikkert er kommet i forbindelse med at jeg er blevet bedre til at tænke positive tanker, og at jeg nu har opdaget at en tanke kun er en tanke inde i mit eget hoved uden forbindelse til den virkelige verden.

Jeg er styret af mine tanker, og i og med at jeg er det, har jeg valgt at være mere positiv i mit tankevalg.
Det betyder i min dagligdag at jeg er opmærksom på de tanker jeg tænker, og at jeg når jeg opdager dem forsøger at vende de negative tanker om til nogle mere positive.

Det har bestemt givet mig en ro og en anden tilgang til mange ting, som jeg før lod gå mig på, men som jeg nu har valgt at slutte fred med.

Så for første gang i mange år kan jeg med god samvittighed sige at jeg har haft en rigtig dejlig fødselsdag, lige som en fødselsdag gerne skal være.

 Der har været rigtig mange søde sms'er og facebook hilsner, børnene i dussen har sunget fødselsdagssang for mig, og ikke mindst har jeg fået de dejligste gaver af min familie.

1 kommentar:

  1. Dejlige gaver Pia, skønt med den opmærksomhed fra din familie og dejligt at læse at du også giver dig selv en del opmærksomhed, jeg nyder at læse om din udvikling som har taget en vidunderlig positiv drejning i det forgangne år, herligt.
    I kærlige tanker, god Tirsdag aften.

    SvarSlet