tirsdag den 17. januar 2012

Dejlig weekend


Sålerne er slidt ned og humøret er højt efter sådan en dejlig weekend i den store Stad. Vi havde ingen planer om at skulle noget anden end at slappe af og nyde selskabet hos vennerne. Og det blev da også næsten sådan. Lige en lille afstikker i Illum, Magasin og et par andre butikker, ellers bare nyde byen, maden, selskabet og at vi havde en weekend uden børn. Det må vi gøre lidt oftere.

Det var en speciel oplevelse, af de gode, at være med til at fejre Dronning Margrethes 40 års jubilæum. Byen summede af liv, og selv politiet kunne se det sjove i at være dronning for en dag. Betjenten på billedet sad og vinkede til alle os, der stod langs strøget, og ventede på den rigtige dronning. Han hyggede sig og det gjorde vi også.

Det var så flot med heste og garderne der trak gennem byen for at have vagtskifte på Amalienborg. Den eneste malurt i mit bæger var at jeg ikke fik et rigtig godt billede af Dronningen. Jeg havde kun min mobil med derover, og den er ikke verdens bedste til at tage billeder.
Med lidt god vilje kan man godt se at det er Prins Henrik der sidder i guldkareten og vinker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar