mandag den 17. september 2012

Hvorfor er det så svært

Og med det mener jeg motion. Hvorfor er det så svært at komme i gang, og endnu svære at holde ved i længere tid. Det styrker jo kroppen og holder mig forhåbentligt i live og godt kørende i rigtig mange år.  Mange undskyldninger og snakken med mig selv, frem og tilbage er det blevet til gennem årene. Der er brugt så mange penge på udstyr og tøj at det må afspejles i Danmarks betalingsbalance. Nu er jeg så endnu engang startet i motionscenteret og går til cirkeltræning. Jeg er fast besluttet på, at denne gang skal jeg altså blive ved, og få motionen ind i min hverdag, så det bliver noget jeg ikke kan undvære. Kryds fingre for mig.

5 kommentarer:

 1. Det med de forba... vaner er bare svært:0) Jeg krydser for dig.. kender det jo selv alt for godt..
  KH Iben

  SvarSlet
 2. Spørg dig selv igen og igen Pia, hvad vil det koste mig at lade være med at dyrke motion, skriv det ned, skriv alle omkostningerne ned, er der andre det vil koste hvis du ikke kommer ordentligt igang med at motionere, børn, ægtefælde, alle omkostningerne skal med, så spørger du dig selv hvad vennerne og resten af omgivelserne vil sige hvis du falder ud igen og igen.
  Derefter skriver du alt det ned det vil give dig at komme ordentligt i gang med motion, ikke mindst i forhold til ægtefælde børn, det vil uværligt give dig mere energi, til glæde og gavn for dine omgivelser og ikke mindst dig selv, stil så de to ting op overfor hinanden, helvede og himmel og gør dig klart hvilken af motivationsformerne der giver mest motivation at arbejde videre på, til slut kan du finde en måde at fejre dig selv på når du er kommet ind i en fast rytme med at dyrke motion.
  God Mandag.

  SvarSlet
 3. Hej med dig
  Jeg krydser hvad krydses kan. Jeg var til et foredrag om vaner - det tager kun ca 4,5 måned at indarbejde en ny. Så starter du nu, kommer motionen automatisk omkring februar - det er da en god ting at have i kikkerten.
  Jeg hepper - med spinningtungen helt ude af halsen, så jeg kender det godt.
  Kærlige hep fra Betina

  SvarSlet
 4. Når du har fundet de vise sten må du endelig sige til ...
  men krydser for dig ,0)

  SvarSlet
 5. Hvor er i søde alle fire
  Tak for de gode råd og krydsede fingre.

  Michael
  Du er bare så god til at vejlede og give lige præcis det input jeg skal bruge. Jeg går i gang med det samme.

  Betina
  Du er mit forbillede. Du har selv gjort så meget. Meget mere end jeg var klar over at du indeholdt. Du er helt sikkert et super eksempel på at det kan lade sig gøre hvis man virkelig vil.

  SvarSlet