torsdag den 15. november 2012

Den store bagedyst


Inspireret af både den store engelske bagedyst og indkøbet af den skønne bagebog fra Claus Meyer, har jeg været i gang i køkkenet. Der er lavet surdej, som står og hygger sig under klæde i mindst 10 dage.

Jeg har indkøbt gode gammeldags melsorter, som Ølandshvede og alm. hvede fra Aurion. Her tales om hævetider og bagesten.

Der eksperimenteres med varme i ovn og koldhævning i køleskab. Jeg glæder mig til at have lavet mit helt eget signaturbrød. Mon ikke det varer et stykke tid og mange eksperimenter endnu?

3 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud. Jeg bruger også Ølandshvede til mine fantastiske boller til madpakken. Lige nu er der et Mexikansk cacaobrød i ovnen.

    Kh Mette

    SvarSlet
  2. Ja ethvert hvemmebagt brød smager bare så meget bedre end et købt bagerbrød.
    Det lyder lækkert dit brød. Er det mon muligt at opskriften ligger på din blog?
    God weekend
    Pia

    SvarSlet
  3. Hej Pia. Det cacaobrød var ikke værd at skrive hjem om, så nej... opskriften ligger ikke på bloggen.

    Kh Mette

    SvarSlet