fredag den 29. oktober 2010

Mig og Chris

Jeg har søgt efter brugbart materiale om motion på nettet. Jeg ved jo godt, at det er det der mangler i min hverdag. Det der gør at kiloene vil smelte væk, og blive væk. Jeg har for snart mange mange år siden dyrket en del forskellige sportsgrene, men i takt med at jeg er blevet ældre og har fået mand og børn er det så som så med at finde overskud og energi til at komme ud af døren. Det skal der laves om på nu.
Jeg har set Chris McDonald i flere tv programmer, og har hver gang syntes at han da vist var lidt for meget, og lidt for overeksponeret. Men det er nu alligevel ham jeg har fundet mest brugbar i min søgen efter hvad der er godt for mig, og som kan gøre en forskel om det bliver succces eller fiasko.
I går købt jeg en Juicepresser og i dag melder jeg mig ind i motionscenteret igen igen. Mon ikke snart de er ved at være godt trætte af mig og min melden ind og ud :o)
Det sker små justeringer i min hverdag nu og jeg er ved godt mod.
Chris siger, at 15 minutters motion hver dag gør en forskel, og at man skal holde ud i 16 uger før en ny vane har set dagen. Så jeg er gået i gang med første nye vane og det bliver 15 minutters på cykel hver formiddag.

3 kommentarer:

 1. Hej Pia.. jeg ønsker dig al held og lykke på din vej, til den nye Pia.. Det synes jeg er et stort skridt, at du synes, at det er nu, at tiden er kommet, og du har ret i, at det vil gøre en forskel for helbredet.. Det er længe siden, at jeg meldte mig ind i motionscenteret, men jeg kommer ikka afsted.. nu hvor jeg ved, at du også skal afsted, kan det være at vi mødes.. det er som om, at det er lidt nemmere at komme afsted, når der er nogle man kender.. de bedste tanker og ønsker for dig, om at du når dine mål.. Helle

  SvarSlet
 2. Tak Helle for din opbakning.
  Jeg er sikker på at vi mødes der. Måske skal vi lave en aftale om at komme afsted i weekenderne?

  SvarSlet
 3. .. det synes jeg lyder som en god ide.. jeg er selv meget dårlig, til at komme afsted, og det ville sikkert hjælpe at følges ad..

  SvarSlet