fredag den 8. juli 2011

Feriebarnet


Vi var i Løgstør for at hente feriebarnet i går. Han havde været på en ugelang ferie hos mormor, hvor han havde nyt godt af hendes selskab og hygget med fætter Mathias.

I Løgstør er det et super hyggeligt havnemiljø. Det har igennem de sidste 10 år været under udvikling og nu er der igen kommet mange sejlere til byen.

 Da jeg forlod Løgstør for 11 år siden var havnen et meget dødt sted at være, så jeg er super glad for at det igen er blevet eftertragtet at komme til byen og havnen.

Vi var lige et smut forbi.......- eller det vil sige at vi først kørte hjem igen efter mange timer. Det skulle have været en hurtig tur, men der skete så meget der, at vi bare blev hængende.
Byen var linet op til den årlige muslingefestival, som varer 3 dage. Har du ikke noget af få ferien til at få med, så kan jeg varmt anbefale at tage dertil.
Jonas var så heldig at være med nogle biologer i vandet for at fange fisk, krabber og tang. Det skulle så tilberedes senere til krabbesuppe og tangchips. Vi nåede dog ikke at smage, da Jonas ikke lige syntes det var noget hans mave kunne tåle.
Men derimod var maven fin da menuen stod på nachos og cola og is til dessert.

Først efter aften kom vi afsted mod hjemmet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar