mandag den 12. september 2011Efteråret er kommet, om vi vil det eller ej. Det regner,blæser og er blevet noget køligere end en dejlig sommerdag.
I morges, da jeg skulle på arbejde, var det så mørkt at jeg måtte have cyklelygterne tændte. Jeg kan mærke at mit humør bliver præget af at vi igen er nået til den tid på året hvor den mørke tid bliver længere end den lyse. Det er utroligt så meget lyset betyder for ens humør. Godt jeg ikke bor på Grønland hvor lyset helt forsvinder i et halvt år.

6 kommentarer:

 1. Jeg er også meget mere til lyset, varmen, sommer og alt det som følger med.
  En dag som idag hvor det hele er gråt i gråt og blæser vildt er slet ikke mig.

  Ja, det påvirker humøret desværre.
  Der ser ellers hyggeligt ud på din terrasse.

  SvarSlet
 2. Det bliver også værre og værre med årene syntes jeg. Vinterdepression. Jeg tror, at det er vigtigt at være rigtig meget ude i solen, lyset, om sommeren. Det kan måske hjælpe lidt om efteråret når lyset så forsvinder.
  Tak for de fine ord om min terasse. Jeg sidder der gerne når vejret tillader.

  SvarSlet
 3. Ja trods regn og trist vejr formår du virkelig at trække et skønt billede af en terasse frem.. det med humør og det mørke kender jeg godt.. jeg blev opmærksom på for nogle år siden at D - vitamin kan gøre en masse.. Efter et læge besøg.. Så hvis du ikke allerede tager dem - ku det være en god løsning.. Knus herfra..Iben

  SvarSlet
 4. Hej Iben
  Tak for tippet. Jeg har været igang i over et år. Måske skal jeg investere i en lyslampe til den lange vinter. Den må da kunne fordrive det dårlige humør.

  SvarSlet
 5. Efteråret er skønt, fantastiske farver, vinden der rusker, lange traveture langs vand og i skov hvor man oplever naturen i alle sanser. Hygge med stearinlys, og lige om lidt den skønne juletid med alt hvad den indebære;) jo jo godt vi bor i Danmark med de mange årstider så er der noget for os alle...:) vi glæder os til at se det nye familiemedlem når han er faldet til i hans nye hjem.

  SvarSlet
 6. I skal være så velkomne. Og gerne inden jul :o)
  Så kan vi jo tage til havet og gå en dejlig tur i sensommeren.

  SvarSlet