fredag den 23. september 2011

Time to say goodbye

Der bliver længere og længere mellem mine indlæg her på bloggen. Det tager jeg nu konsekvensen af og lukker ned. Måske bliver det for altid, måske bliver det kun for en stund. Jeg siger tak til jer der har kigget med. Det har været hyggeligt.
Jeg vil stadig kigge forbi alle i andres blogge. Den kan jeg slet ikke undvære.
Så for ,måske sidste gang, god weekend til jer alle.

4 kommentarer:

 1. Det er jeg da ked af at læse Pia, men er lysten der ikke skal man selvfølgelig heller ikke presse sig selv, kig endelig forbi min blog alligevel og pas nu godt på dig selv.
  I kærlige tanker, god weekend.

  SvarSlet
 2. Hmmm... nå....øv
  men ja hvis kræfter skal bruges andet sted ;0)

  SvarSlet
 3. Hej Pia.. Et er, at det er jeg da ked af at høre... noget andet er at jeg da godt kan forstå det på en måde.. Elsker at se med men kan ikke selv følge med mht at bidrage - og det kan stresse.. SÅ STOR RESPEKT for at du tager skridtet af den grund du nu end har...:0) håber du forsat må ha det godt... Jeg vil helst sige på gensyn.. KH Iben

  SvarSlet
 4. Kære alle tre
  Jeg har allerede lidt fortrudt at jeg har sagt farvel, men som tingene er lige nu så må jeg prioritere. Det bliver ikke et definitivt farvel kan jeg mærke, men et snarer "på gensyn" i en nær fremtid, når hund og hjem er kørt ind i faste rammer :o)
  og overskuddet er vendt tilbage.
  Så på gensyn til jer alle tre og tak fordi i har fulgt med så længe.

  SvarSlet