søndag den 10. april 2011

Den 10 april

Denne dato vil blive ved med at have stor betydning for mig. Jeg syntes lige, at jeg har lavet et indlæg hvor jeg skrev, at nu er det lige præcis 2 år siden min far ganske pludselig døde. Her sidder jeg så igen, 10 april, og nu er der gået et år mere. Der er stadig et stort hul i mit hjerte og en længsel efter tiden før 10 april, og den der siger at tiden læger alle sorger har ikke kendt til min.

10 kommentarer:

 1. Mine varmeste tanker til dig. Sorgen den forsvinder ikke...den bliver mindre og i stedet kommer der et savn som jeg syns at bliver mere jo flere år der går...
  Tiden læger ikke sorger,vi lærer at leve med dem.Husk bare at dit savn er så stort fordi du har mange gode minder om din far og jeg tror på at fra hvor han er kan han følge med dig og dine;)
  Rigtig rigtig mange knus og kram herfra

  SvarSlet
 2. Puha, kender det for godt.
  Jeg har mistet både min far og min lillebror, og savnet/sorgen er for evigt.
  Mange forstår ikke, tror jeg dyrker sorgen. Men det er kærligheden til begge jeg dyrker. Kærlighed jeg ikke ved hvad jeg skal gøre af, men kun kan mindes og huske.
  Mange tanker til dig....

  SvarSlet
 3. Tak for jeres varme kommentarer. De sætter tanker i gang hos mig.
  Jeg er også sikker på at min far sidder på en sky, sammen med alle de andre jeg har mistet gennem de sidste 10-15 år. De sidder og fordriver tiden til jeg kommer forbi :o)
  God søndag i mindernes tegn.
  Pia

  SvarSlet
 4. Ja jeg mener også man lære at leve med det, men det læges ikke. jeg har brug for din adresse kan du sende den på kim-lykke@mail.dk ♥

  SvarSlet
 5. Det kan du tro jeg kan. Sender med det samme.

  SvarSlet
 6. Hej Pia

  Kender denne følelse alt for godt.. Det må jeg sige, dog ændres følelsen til at være knapt så skærende med tiden.. Syntes jeg..

  Du kom lige til min dør som jeg stod der og prøvede kostumet til fredag.. Skal være prinsesse som skal klippe snoren over til vores nye legeplads.. på job, altså... ;o)

  Løb ind for at smide nederdelen og væk var du...

  Æv... Håber I bliver glade for hunden.. smiler.
  Og at du får det bedre...

  Lone

  SvarSlet
 7. Hej Lone
  Jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet ved tanken om at du sådan var klædt ud. Øv at jeg ikke vidste at jeg skulle vente lidt :o)
  Jonas er allerede glad for hunden,som han kalder Futte.

  SvarSlet
 8. ja det var et kønt syn.. det må jeg sige..

  Med lang nederdel og sjal.. Den skønneste prinsesse under forvandling..
  Futter er en heldlig fyr.. pas godt på ham..

  Lone

  SvarSlet
 9. Man kan nok lære at leve med det, men om det helt læges tror jeg ikke, omvendt betyder det jo også at du har haft en stor kærlighed til et dejligt menneske, et menneske der har haft stor betydning for dig Pia, så du må tænke på de dejlige positive minder der nok er rigtigt mange af.
  I kærlige tanker, god Torsdag aften.

  SvarSlet
 10. Hej Michael
  Du har ret, de positive minder overskygger alt andet. Og jeg mindes og savner min far på den positive måde. Men det er et kolosalt savn efter en der skulle herfra alt for tidligt.

  SvarSlet