fredag den 22. april 2011

Jeg ved det godt

Misundelse er en grim ting. Og det har jeg altså været på mange af de bloggere, som jeg kigger ind hos. Hvorfor mon det?
Jo, jeg har godt set, at mange af dem har noget, som jeg aldrig selv vil få, da jeg ikke er nogen haj til at lave håndarbejde. Men nu vil skæbnen at jeg på Langeland fandt en, som havde lyst til at hjælpe mig af med min misundelse på de mange bloggere. Hun tilbød at strikke et sjal til mig. Jeg ved ikke, om nogen allerede har gættet, at det er et Camonmille sjal jeg har været misundelig over, men det er det. Det er set i så mange forskellig farver og på så mange af bloggerne at jeg blev helt misundelig.
Fluks blev kursen sat mod Svendborg og en lækker garnforretning.

 Strikkepindende gløder på den lange ø, og jeg glæder mig til at nyde sjalet når det bliver færdigt. Slut med den misundelse.                                                                                                                                       

6 kommentarer:

 1. Nøjjj hvor kender jeg den misundelses ting..
  Og der er jo ikke andet for end at gøre noget ved det.. Måske vi så kan noget andet..!!
  Dejlige billeder i det grønne længere nede på din blog..:0)

  SvarSlet
 2. Det kan vi da ihvertifaldt. Vi er bare "så" kreative på en anden måde :o)

  SvarSlet
 3. Ej det skulle du da bare há sagt, så var der nok nogle der havede slået til :0) Jeg kunne godt há slået til, men nu er der jo gang i et til dig, glæd dig det er det fedeste sjal, jeg længe har ejet♥

  SvarSlet
 4. Hej Lykke
  Det har slet ikke været i mine tanker at der i blogverden fandtes nogen, som kunne have lyst til at strikke for mig. Jeg glæder mig også rigtig meget til at det er færdig, og måske skal jeg have det i en anden farve også. Det kommer lidt an på hvor svært det er at lave blonden siger strikkekonen :o)

  SvarSlet
 5. Den kan hun godt glæde sig til den er ikke svær men sjov :0)

  SvarSlet
 6. Hey Junopigen,
  tro mig, der er mange i blogland der vil hjælpe. Både med at lære dig at strikke selv, men også med at lave det til dig. Der er selvfølgelig også mange, der ikke gør, men det er bare at spørge :o)
  Glæder mig til at se dig med dit sjal :o)

  SvarSlet