onsdag den 6. april 2011

Jeg har fået.....

Posten kom med en pakke til mig i dag. Det var fra min påskeven. Jeg kan desværre ikke kigge ind på hendes blog da hun ikke har skrevet hvem hun er, men jeg håber at hun kommer forbi min. Så vil hun se at pakken er ankommet og at jeg er ganske glad for indholdet. Der var mange smukke håndlavede påskeæg i, lidt godt til ganen, 2 små fine påskekyllinger i pastelfarver og en ting, som jeg ikke helt ved hvad er. Måske er det til at putte i støvler eller måske er de til noget helt andet. Hvem ved, men jeg er ihvertifald glad for det hele.

7 kommentarer:

 1. god ide med at bytte, hvilken vil du gerne eje ?

  SvarSlet
 2. Jeg kunne jo fristes til at sige en af hver, det er så svært at vælge :o), men jeg vil bliver rigtig glad for en i lilla eller limegrøn. Du må vælge den for mig.

  SvarSlet
 3. På det billede neden for af brocherne, så den øverste den der er lilla/lyserød, jeg skriver lige en mail med min adresse, så kan du skrive din hæ hæ ren bytte /bytte købmand :0)

  SvarSlet
 4. Det er en aftale Lykke. Jeg glæder mig til at se hvad jeg får :o)

  SvarSlet
 5. Hejsa!

  Din påskeven er såmænd mig :-) Jeg må med beklagelse indrømme at jeg glemte påskekortet, det ligger lige så fint på køkkenbordet...

  Den dims du ikke ved hvad er, har været i nogle støvler, men i dette tilfælde er de dog brugt til beskyttelse af indholdet i pakken. Min tiltro til håndtering af post fra PostDKs side er ikke særlig stor.

  Jeg er glad for at høre at indholdet faldt i din smag.. Håber du får en skøn påske og et super godt forår.

  Knus fra Trine
  trinesrablerier.dk

  SvarSlet
 6. Du bliver nok nød til at skrive en mail til mig, jeg kan ikke finde din :0)

  SvarSlet
 7. Violykke
  Det skal jeg gøre.
  Trine
  Dejligt at du skriver hvem du er. Jeg må lige ind på din blog og lure lidt :o)
  Jeg tænkte faktisk på at de havde været til sko eller støvler de grå dimser :o)
  God påske til dig også.

  SvarSlet