søndag den 30. oktober 2011

Nostalgi


Jeg har erhvervet mig lidt nostalgi i form af skønt porcelæn fra Knapstrup. I min barndom stod der, hos farmor og farfar, et marmeladeglas på køkkenhylden af samme slags.

Som jeg husker det, var krukken altid fyldt med den lækreste hjemmelavede marmelade. Især den der var med hyben elskede jeg.

På mit besøg hos Carls Antik i Als stod der lige pludselig disse fine krukker. Godt nok ikke marmeladeglasset fra farmors hylde, men andre skønne sager, som jeg godt kunne se hjemme hos mig på min hylde. Og prisen for disse herligheder var ikke urimelig. 150 danske kroner for dem alle.

Jeg syntes, at det var et godt køb, og går hver dag og glæder mig over at se disse minder fra min barndom.

6 kommentarer:

 1. Skøn nostalgi Pia, jeg tror at mine forældre har dem endnu
  I kærlige tanker, god Søndag aften.

  SvarSlet
 2. Ja, jeg må jo indrømme at jeg godt kan lide de gode gamle ting fra min barndom. Jeg tror, det har noget at gøre med at der er skønne trygge minder forbundet dermed.
  God tirsdag til dig Michael

  SvarSlet
 3. Hej Pia. Der er godtnok gang i sagerne, elsker dine billeder og det med limfjorden, jaa det kender vi jo begge to. Med venlig Hilsen Buller.

  SvarSlet
 4. Hej Buller
  Jeg tror, at jeg er født med vandet i mine årer. Det vil være helt utænkeligt, for mig, at bo andre steder end ved Limfjorden.
  Tak for dine fine ord om mine billeder.
  God onsdag til dig.

  SvarSlet
 5. Du har vel ikke en nærmere adresse på Carls Antik? Vi kom nemlig igennem Als i dag, og vi kunne ikke finde det nogen steder.

  SvarSlet
 6. Hej Pia. Tak for hjælpen med adressen. Vi kommer nok forbi Als igen.

  SvarSlet