lørdag den 9. januar 2010

Jeg har været i staden i dag. Solen skinnede fra en skyfri himmel, men vinden var ganske modbydelig kold.Det var nu alligevel ganske dejligt at komme lidt ud igen efter alt det sne. Jeg var inde i en ny butik der ligger i Reberbansgade. Blå fugl hedder den.Jeg fandt nogle flotte papirer, som jeg tænker at jeg vil lave nogle forårs fugle af. Vi trænger til at få lidt farve ind i boligen, især forårsfarver.
Jeg var også så heldig at finde en rigtig flot striktrøje, som var sat ned i pris. Den glæder jeg mig til at få på. Den er så fin med bånd og store knapper, og så er den i den skønneste petroliums blå farve. En lermaske blev det også til og et lille fint spejl. Alt i alt en god shoppedag selv om vinden var ganske bidende.

2 kommentarer:

  1. Det er jo rart at vide, at dine anstrengelser i den kolde danske vinter ikke er forgæves. Selvforkælelse er nummer et.

    Og tak for tilbuddet om aflastning, hvis du havde været tættere på. Det betød helt sindssygt meget og faktisk er du den eneste - foruden min mor - der har tilbudt sig.

    Knus

    SvarSlet
  2. Ja en mor går man aldrig forgæves til. Hun er der når der er brug for det. Jeg har også en svigermor som altid er der, det er simpelthen guld værd.

    SvarSlet