søndag den 24. januar 2010

ventetid II

Så er ventetiden slut og har været det i nogle dage. Jeg har ikke haft den store lyst til at lave noget som helst. Har nærmest gået i en døs og tænkt over hvad det er, som venter mig. Jeg fik den beked, at der ikke var noget i forhold til de svimmelhedsanfald, som jeg egentligt blev skannet for, men at en skanning idag er så detaljeret at den ser alt. Og i mit tilfælde var der en cyste i koglekirtlen. Hvad betyder det så lige? Jeg ved det ikke. Lægen sagde, at det ikke var kræft, men en cyste, som er noget andet. Jeg har brugt timer på nettet for at finde ud af hvad det kan betyde for mig, men har ikke fundet ud af noget som helst. Jeg skal have en tid hos min egen læge, som forhåbenligt kan fortælle mere. Jeg er optimistisk, men stadig bekymret.

6 kommentarer:

 1. Hej
  Jeg vidste næsten, at der var et eller andet, der havde fået dig i tænkeboks. Du ved, at hvis du vil snakke, er jeg altid klar, men du kan også have brug for lidt tid.
  Jeg tænker på dig.
  Kh Betina

  SvarSlet
 2. Pyha, sikke en besked at få Pia - jeg håber, du hurtigt kan få mere at vide af din læge.

  SvarSlet
 3. Betina
  Tak, jeg ved at jeg altid kan ringe til dig. Og jeg gør det også en af dagene.
  Madame
  Jeg har fået en tid hos lægen den 9 februar. Det er lang tid at vente, men jeg tager den med ro og håber at det er en medfødt defekt der nu ved et tilfælde er blevet opdaget.

  SvarSlet
 4. ja det kunne du jo godt lige have ringet og sagt, går jo ikke lige ind og kigger hver dag.knus søster

  SvarSlet
 5. Ja, dumt af mig. Tænker ikke lige helt rationelt
  for tiden. Godt du selv ringede.

  SvarSlet
 6. Hej, er kommet ind på din blog ved et tilfælde da jeg googlede cyste på koglekirtlen da jeg selv har fået den samme besked efter en MR-scaaning. Hvis du orker må du meget gerne skrive til mig på lovgreengroup@gmail.com. Mhv Bettina

  SvarSlet