søndag den 28. februar 2010

Hvad tågen gemmerSteen mente, at vi skulle ud at gå en tur i dag. Bare lige for at se hvordan det hele tør derude i landskabet. Som sagt så gjort. Vi gik en tur til fjorden. Hold da op hvor var der tåget derude. Det var næsten ikke til at se en meter frem
( overdrivelse fremmer forståelsen for tågen).

Vi kunne mærke, at temperaturen var steget de sidste dage, og der var tydelige tegn på at den slemme vinter er på retur. Som det dog glæder mig.
Isen har desværre ødelagt vores lille krabbefisker bro, men vi må da håbe at den bliver lappet sammen inden sæsonen går igang, så Jonas og jeg igen kan fange krabber og rejer.

3 kommentarer:

 1. Det øverste billed er helt magisk. For mig har der altid været noget helt særligt ved kombinationen tåge og sne.

  Her er der stadigt sne men også forår. Jeg stornyder det og sender en lille venlig forårshilsen til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Dit billede af tågen er utroligt smukt! Ja, vinteren har været hård - og jeg håber jeres lille bro bliver klar til, at I skal ud at fange krabber igen :-)

  SvarSlet
 3. Marina
  Velkommen til og du får lige en hilsen tilbage. Jeg kommer tit til at tænke på Carl Nielsens, tågen letter, i den slags vejr. Og så venter jeg bare på, at solen skinner bag alt det uklare.
  Madamme
  Jeg er sikker på at vi nok skal komme ud at fange krabber igen. Jeg glæder mig vist mere end Jonas gør. Måske er det forventningen om at vejret bliver lunere og dagene længere der gør at jeg ikke kan vente :o)

  SvarSlet