søndag den 4. juli 2010

Byen set med andre øjne

Vi har været på opdagelse. Opdagelse i Staden. Vi har eksperimenteret og kigget med nye øjne på byen som den ser ud når vi bruger den til andet end at handle i. Faktisk er Staden en ganske dejlig by med den nye havnefront. Der er oplevelser for enhver smag. Både med smagsløgene, sanserne og med øjnene. Turen startede i Utzon Centret hvor vi gik på opdagelse i robotternes verden, i universitarium.Dette års tema var " Robotterne og kroppen" Det var lærerigt at se hvordan robotterne kunne overtage de funktioner som eks.vis handicappede ikke selv kunne udføre.


 Der var også en flysimulator som både Mathias og Jonas syntes var ganske underholdende at prøve.


Der var en udstilling af MARIT BENTHE NORHEIM  " Lifeboat". Også ganske spændende.Hendes projekt med de tre lifeboats som kommer til at hedde Mit skib er ladet med længsel', 'Mit skib er ladet med liv' og 'Mit skib er ladet med minder', syntes jeg er en utrolig god ide. Du kan læse mere om projektet på Utzoncentrets hjemmeside.


Da vi havde været på Centret gik vi langs havenpromenade og endte ved skibet Elbjørn, hvor vi drak eftermiddagskaffe. Det var en rigtig fin udsigt over vand og by.

JOMFRU ANE PARKENEN BLOMST BLANDT BLOMSTER


Jonas og Mathias syntes det kunne være sjovt at lege i det flotte springvang ved Toldboden. De blev næsten ikke våde :o)VAND OG BØRN

Alt i alt har det været endnu en rigtig dejlig dag sammen med familien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar