torsdag den 4. august 2011

Af forstå mig selv og leve i positiv harmoni


Det er hvad jeg føler mig inspireret til. Jeg har længe kigget med hos Michael og følt at her var noget, som jeg godt kunne bruge i mit liv.

 Forleden dag kom der, med posten, en kursusoversigt fra Aalborg folkeuniversitet. I den var der flere kurser i Mindfulness, og jeg blev igen mindet om at her var noget, som vakte min interesse og gjorde mig nysgerrig efter at leve et mere positivt liv, både arbejdsmæssigt og herhjemme.

I går tog jeg så til  Staden og hentede læsestof på biblioteket. Nu skal det være og jeg er så småt gået i gang med at læse og lave øvelser. Det er super spændende og jeg glæder mig til at komme på kursus i mindfulness og positiv psykologi.
Måske du har nogle erfaringer at give videre om emnet. Du er velkommen til at skrive til mig her eller på min mail.
God torsdag til dig og dine

4 kommentarer:

 1. Hej Pia.. Så deler vi samme passion.. Dyrker selv mindfulness og har undervist i det:0)
  Lyder skønt med et kursus.. Har netop selv afsluttet et med mindful eatning, hvor jeg altså var kursusisten.. det har jeg indtil videre tabt 6 kilo på.. SÅ go for it.. det er super:0)KH Iben..

  SvarSlet
 2. Dejlig læsning Pia, skønt at du har fået gang i din personlige udvikling, jeg er overbevist om at du vil få megen glæde at det mindfulnesskursus, du lyder rigtigt engageret.
  Gill Edwards bog, Livet er en gave er både velskrevet letlæselig og givende.
  I kærlige tanker, god Torsdag.

  SvarSlet
 3. Dette er en rigtig interessant artikel, tak for det. I øvrigt har jeg lige stødt på et par meget interessante kurser i mindfulness. Der er bl.a. et kursus i stresshåndtering og i varigt vægttab og der er både mulighed for 1-dags kurser og længere forløb. Jeg har faktisk ikke vidst man kan tabe sig gennem mindfulness. Er ellers rigtig interesseret i mindfulness og praktiserer det dagligt. Så vil lige dele dette link med jer og håber I kan bruge det. Se linket her: mindfulness kurser

  SvarSlet
 4. Iben
  Vi må altså mødes en dag og få snakket og lavet glas :o) Det lyder spændende at kunne tabe sig med mindfulness. Det er nemlig mit næste projekt.
  Michael
  Det måtte jo komme efter alt den inspiration fra din blog :o) Jeg er allerede godt i gang med bogen, Livet er en gave.
  Lene
  Jeg må straks ind på det link. Mit næste projekt er nemlig at få et succesfyldt vægttab.
  Uden at give op på halvvejen. Tak for det.
  Til jer alle
  Hvor er det dejligt at i har lyst til at dele med mig. Tak for det.

  SvarSlet