mandag den 29. august 2011

Syslerier

De ligger rundt omkring i hele mit huset og venter på at jeg får tid til at hygge mig med lige dem.

I stuen ligger små splitflag og vimpler og venter på at blive hæftede, side om side med bogen om positiv tiltrækning  og mp3'en med meditationscd'en.


 På kontoret ligger små farvestrålende cirkler og venter på at komme i ramme. Fine øreringe der skal sælges på sensommermarkedet på søndag.

På værkstedet står flere malerier og venter utålmodigt på at få sidste penselstrøg.  De fordriver ventetiden med at sludre med alt mit ufærdige glas der ligge på hylderne og venter på brænding.

Jo, syslerierne er mange og jeg har overskud og ingen stress i forhold til at gøre færdig. Det tager den tid det tager og jeg hygger mig i mens.

3 kommentarer:

 1. Dejlig læsning Pia, det tager engang den tid det tager før resultatet bliver optimalt, var det ikke sådan en reklame engang lød, for en god ost, det nytter ikke noget at forcere resultaterne igennem, at skynde sig langsomt er godt for både resultatet og for helbredet.
  I kærlige tanker, god Mandag.

  SvarSlet
 2. dejligt at høre at du er kommet igang.. jeg har lige bestilt en n y bog om mindfulness.. Glæder mig til at "æde" den osse...0) Og sikke alle de lækkerier du viser.. det gav motivation - men som du selv siger mellem linierne, det må ta den tid det tager.. Og tillykke med jeres nye familiemedlem.. Hvor er han skøn:0)
  KH iben

  SvarSlet
 3. Ja, ting må godt tage tid.Det er så dejligt at mærke den afslapning i min krop. Ingen stress her.
  Måske er jeg blevet til den gode ost der ligger der på hylden og lagre :o)
  God tirsdag til jer begge

  SvarSlet