mandag den 15. august 2011

Så er det hverdag i dussen igen


Jeg har gået og syslet med en tanke om at lave et rum om i dussen og indrette det til et kreativt værksted hvor vi kan sy, strikke, klippe, klistre og alt det der sjove.

Nu gør jeg alvor af det, og er allerede så småt i gang med første projekt til værkstedet. At lave en lille nålepude. Sådan som jeg selv lærte at lave den i skolen.

Jeg har børn på 6 og 7 år, som jeg håber at gøre intresserede i at nørkle med garn. Hvis jeg nu viser hvordan resultatet bliver, mon så ikke der melder sig et par stykker. Det må ikke blive alt for kompliceret og svært. Det skal være sjovt og til at forstå.
Har du en god ide, som er nem og for denne gruppe børn, så skriv gerne.

Resten af denne uge vil jeg bruge på at indrette og komme på plads.

4 kommentarer:

 1. hej.. har lige læst alle de forrige indslaæ.. Når i disse tider ikke altid at kigge med overalt på bloggen.. Skønne billeder til et kommende efterår - super ide.. Lange dybe samtaler med en god veninde og nabo - har også sån en.. det er SÅ givende.. Tillykke med hende. (kan man godt sige det?) HMM - og det at der er nye tanker igang giver vist osse ideer til handling i Dussen som du skriver-- FEDT FEDT FEDT.. Lige pt er jeg blank med ideer - men vender tilbage hvis der kommer noget ud engang.. hi.. KH Iben

  SvarSlet
 2. Har undervist tøser under 4h i kreative sysler - så lægger lige hovedet i blød. Kunne nok godt komme op med en ide el. 2 ;0)

  SvarSlet
 3. Min datter på 7½ er ved at strikke en taske til sin Nintendo.
  Bagefter kan den jo pyntes med knapper eller stof lavet til på Yo yo makers fra Clover...
  God fornøjelse!

  SvarSlet
 4. Ih tak alle tre. Dejligt med respons. Det er jeg rigtig glad for.

  SvarSlet