lørdag den 2. marts 2013

HJÆLPJeg har vist vovet mig ud på dybere vand end jeg kan bunde.

Mit jakke sy projekt er gået i stå, da jeg simpelhen ikke kan tyde sy vejledningen på kraven. Måske skal jeg prøve mig frem efter hvordan jeg selv tror den skal syes, eller er der mon en blogger der ved hvordan sådan en krave skal syes på. Jakken er fra Alt om Håndarbejde januar 2013 og nr. 121 i bladet. 

Der er hele 2 krave som skal syet på jakken, men det er ikke til at se på sy vejledningen hvordan den sidste skal syes på den første. Jeg er ellers meget glad for jakken. Den har været spændende at sy og der er mange fine detaljer på.

3 kommentarer:

 1. Hejsa. Måske kunne jeg hjælpe dig men jeg kan ikke se nok ud fra billederne og jeg holder ikke bladet mere. Kan du måske tage et billede af mønsterdelene fra bladet, så kan jeg måske hjælpe dig.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Jeg kan godt tage et billede og sende til dig. Skal jeg ikke sende til din mailadresse så. Det vil være rigtig super hvis du kan hjælpe. Jeg har jo set hvor dygtig du er til at sy :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia. Send du bare til min mail mette1530@gmail.com Den lange strimmel som hænger over jakken på øverste billede, er det kraven ? Jeg er nemlig helt på bar bund ud fra billedet...

   Kh Mette

   Slet