lørdag den 5. marts 2011

Dejlig fredag

Der var ægte forår  i luften. Luften var 3 grader, vinden føltes som -2 grader, men solen skinnede og der var dømt seriøst shopping i Staden. Helle og jeg havde en aftale om at besøge nogle de skønne butikker der ligger i de små gader ude for gågaderne. Hold da op hvor vi fik gået. Det er jo ikke sådan at de ligger i samme område, nej.
 Starten gik i Manstrup Poulsens tapeter. Er du til kitsh og farver skal du bestemt besøge stedet. Masser af Rice og smukt porcelæn i pastel farver. Finurlige dimser og tapeter du kun kan drømme om.
Vi var omkring Fru Rønnes kaffebutik i Reberbansgade. Så lækker og fyldt med kvalitets kaffe, the, chokolade, brød og er du til kagepynt er det stedet at købe ind.

Derefter gik turen til Blå Fugl. Har så mange sjove og farverige nips til hjemmet. Man bliver helt glad af at besøge den butik.


Efter 4 timers shopping og lidt Latté og kage var vi møre. Nu skulle bilen finde hjem til udkantslandsbyen med alle vores indkøb. Lidt til Jonas, noget til hjemme og et par småting til mig selv. Helle og jeg var klar til en aften med fødderne oppe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar