mandag den 21. marts 2011

Sommerfugle i glas

Jeg er så ganske tilfreds med mine sommerfugle i glas. Lige nu går jeg og tænker på at lave så mange af dem at jeg kan fylde en væg med sommefugle. Det vil se ganske flot og sommeragtig ud. Hvis jeg gør, får du det at se her på bloggen.
Her har jeg brugt dem i blomsterdekorationer.


Og også en lille blomst i glas
Om lidt skal alle køerne på græs. Jeg må hellere komme væk.


Og træerne springer ud. Jo, der er stadig travlhed i det lille værksted.

6 kommentarer:

 1. Hej Lykke
  En hest....hmmm det siges at det er ganske svært at få det til at ligne en hest. Har ikke selv prøvet. Men jeg har da lavet et rensdyr til jul. Måske kommer der en hest på et tidspunkt. :o)

  SvarSlet
 2. Ja det er nok ikke så ment, det er bare datteren, men hun skal nok heller ikke ha alt i hest hæ hæ, ved ikke om du fik læst i ældre indlæg, men jeg kommer ikke til blogtræf, jeg arbejder hver anden weekend og det er der :0)

  SvarSlet
 3. Øv hvor træls at du ikke kan komme. Jeg glæder mig meget til at se alle de bloggende piger :o)
  Med hensyn til hesten, har jeg gået og tænkt over hvordan en sådan kan se ud og jeg har tænkt mig at gøre et forsøg. Når den er klar ligger jeg den på bloggen. Jeg ved ikke hvornår det bliver, men kig forbi.

  SvarSlet
 4. Hvor er de dejlige, dine glasting. Jeg har en nabo, der holder kurser og har været med et par gange, så jeg har nogle fugle og en kat i en potteplante, samt et par fade som min datter og jeg har lavet. Dejligt!
  Klem

  SvarSlet
 5. Tak for dine rosende ord Mette.
  Pia

  SvarSlet