søndag den 20. marts 2011

Hjemme igen

Det har været en rigtig dejlig weekend. Turen til Kolding var perfekt. Lige fra vi kom til vi tog af sted igen.
Vi kørte hjemmefra tidligt for at nå både Traphold og Ravstedhus plus lidt snusen i butikkerne.

Trapholt har jeg længe gerne ville se og det var også så spændende, som jeg havde håbet. Der var en særudstilling om Margit Brandt. Hendens rolle, som modeskaber og stil ikon.

Ravstedhus er vældig anbefalelses værdig for dig, som holder af at være kreativ. Hold da op hvor har de meget spændende, og jeg lod mig da også friste til lidt køb. Mest emballage til mit glas, men også lidt nyt spændende til at lave glas med.
Efter at have været ganske tålmodig, i ganske lang tid var Steen godt sulten og vi fandt en lækker cafe nede ved banegården. Refugiet hed stedet.

 Her blev en super enkel, men utrolig velsmagende frokost indtaget mens vi sad og studerede folk der gik forbi.

Selveste Villy Søvndal var forbi vores vindue 2 gange.
Efter frokosten var det tid til at kigge på byen og derefter finde hotellet. Som også viste sig fra sin aller pæneste side. Bedre service skal man godt nok kigge langt efter.  Det var en fornøjelse at blive betjent, og vi endte med at indtage vores aftensmad der. Det kom vi ikke til at fortryde.


Lørdag var vi på Koldinghus. Også en spændende oplevelse.
Summa sumarum. En super dejlig weekend med min mand.

5 kommentarer:

 1. Glæder mig også til en dejlig weekend med min mand. Dejligt at høre, at I nød den og fik oplevet noget :)

  SvarSlet
 2. Dejligt i havde en god tur, jeg har bogen om Brandterne den er super god :0)

  SvarSlet
 3. Frederikke, skønt at det kan lykkes jer at komme afsted efter alt den sygdom i familien. I trænger da også til en forkælelses weekend.

  Violykke, det var en spændende oplevelse at se kjolerne, nogle var fra Margit Brandt eksamensprojekt helt tilbage til 1966 (tror jeg nok). Du må da se den udstilling selv :o)

  SvarSlet
 4. Åh bare det var mig! det lyder bare skønt!

  SvarSlet
 5. Dorthe jeg kan godt unde dig samme tur. Den var skøn. Hotellet vi boede på var perfekt. Jeg har lige været inde på deres responshjemmeside og givet dem ug og stjerner :o)

  SvarSlet