søndag den 13. marts 2011

Sendt til tælling

Det er hvad jeg har været her i weekenden. Det startede allerede fredag, og lørdag var jeg nødt til at ligge på sofaen. I dag har jeg godt nok været oppe, men det er nu kun ved ren viljestyrke, og fordi jeg altså skal have lavet noget i værkstedet.
Her er sidste nye designs fra det kreative glasværksted.

Det er orkidepinde, som jeg tænker at køberen selv må være med til at gøre personlige, ved at sætte små glas blomster eller sommerfugle på.
Glassommerfuglene tænker jeg brugt til at hænge på væggen, eller jeg vil bruge dem til at sætte på billeder, måske med en stålplade, som baggrundt eller noget af det smukt krakkelerede glas, som er vist til sidst. Det er fra mit kursus i forrige uge.

7 kommentarer:

 1. nøj nogle fine sommerfugle, jeg tænkte kan de laves til brocher?

  SvarSlet
 2. Hej Lykke
  Ja, de kan godt laves til brocher, god ide. Det havde jeg da ikke selv lige tænkt på.
  Jeg har en stor portion til brænding i denne uge, og jeg glæder mig til at se alle de forskellige farvekombinationer jeg har fået lavet.

  SvarSlet
 3. Jeg er helt klart på en køber eller bytter, hvis det kan lade sig gøre

  SvarSlet
 4. Det kan det sagtens. Jeg er med på begge dele. Vil du ikke vente til sidst på ugen og se hvilke andre der kommer fra brænding?
  Jeg ved der kommer grønne og vist nok lyserøde, muligvis også lilla og røde. Sikke da en hukommelse :o) Er der bestemte farver du søger så sig til. Jeg kan lave næsten alle.

  SvarSlet
 5. Jeg er jo til lilla og lime men lyserød er heller ikke af vejen, men jeg venter og ser hvad der kommer, så kan vi se der efter 0)

  SvarSlet
 6. Kommer du til blogtræf næste lørdag kan jeg tage dem med der? Så kan du se inde du bestemmer dig. :o)

  SvarSlet
 7. Nej det gør jeg ikke, der er jeg på job :0)

  SvarSlet