lørdag den 26. december 2009

Glædelig julSom tiden dog flyver afsted i godt selskab. Nu er det allerede 2.juledag. Vi har holdt en hyggelig juleaften hos min søster i år. Dog var det lidt vemodigt da der jo manglede et par familiemedlemmer. Både min søsters svigerfar og vores egen far var der ikke, og vores mor var sendt til tælling af en omgang enfluenza, så hun var også fraværende.
Det blev nu alligevel rigtig hyggeligt. Min søster laver god mad. Der mangler aldrig noget og det gjorde der heller ikke den aften. Vi fik andesteg, hjemmelavet medister og lige en steg til at runde af med. Helt i min far ånd. Han kunne ikke få kød nok juleaften.
Efter at have spist os godt mætte var mændene lige nødt til at tage en slapper i sofaen for at kunne få kræfter til at synge og gå rundt om træet.
Mathias og Jonas havde svært ved at få tiden til at gå, de ville så gerne se hvad der gemte sig i pakkerne, så vi var hurtigt rundt om træet og ned at sidde igen. Det bekom mændene vel.
Da kaffen var drukket var det tid til at vende hjem til vores egen bolig igen. Vi skulle jo holde julefrokost for Steens familie dagen efter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar