søndag den 13. december 2009

Juletræet med sin pynt

Endnu en dejlig december dag at vågne op til. Det er, som om Steen har taget solen med hjem. Man får jo et overskud uden lige når dagen er så lys og frisk.

Vi har været ude for at finde årets flotteste juletræ. Det bliver ikke et stort træ i år, da vi ikke skal være hjemme. Og der foruden har jeg da heller ikke lyst til at blive mobbet af familien, fordi jeg ikke kan begrænse mig. Sidste år fik vi et træ med hjem, som slet ikke kunne være i stuen. Steen måtte kappe en hel del af det smukke høje træ, og vi måtte ud at købe ny juletræsfod da træet blev ved med at vælte. Jeg kunne ikke få træ nok og havde vist overvurderet højden i vores stue en lille smule. Nå, men i år er jeg helt med på at træet skal være omkring min egen kleine højde på 160 cm.
Vi kender et sted ikke langt fra hvor vi bor hvor der sælges flotte og nyfældede juletræer. Nogle år har vi selv været i skoven for at fælde træet, men i år var der så mange træer at vælge imellem, at vi nøjes med at hente det ved traktoren. Det er et super hyggeligt sted, og ejeren er altid klar med snolder til børnene og en god snak med de voksne.
Som vi plejer var vi hos svigermor og få gløgg og æbleskiver bagefter. Jeg havde bagt en roulade fra bogen Rollinger og roulader. Den gjorde lykke. Vi hyggede et par timer, og om lidt skal jeg med min svigerinde og svigermor til koncert i Dokkedal kirke. Jeg glæder mig.

2 kommentarer:

  1. Det lyder rigtig hyggeligt, at I har været ude og finde det helt rigtige juletræ og var hos din svigermor bagefter!
    Ha' en dejlig mandag :-)

    SvarSlet